Oamenii din spatele castilor

In toate sporturile cu motor faptul ca sportivii poarta casca poate fi un neajuns pentru cei din tribune sau din fata televizorului. "Oare cine e asta ? Oare ce varsta...
In toate sporturile cu motor faptul ca sportivii poarta casca poate fi un neajuns pentru cei din tribune sau din fata televizorului. "Oare cine e asta ? Oare ce varsta are ? Oare cum arata ?" sunt intrebari pe care le aud la fiecare cursa de dirt-track la care am ocazia sa merg. In afara celor care sunt implicati direct in viata sportiva , lumea nu cunoaste oamenii din spatele castilor. Motospeed.ro va propune o scurta incursiune vizuala cu prim-planuri ale celor ce ne vor incanta cu prestatiile lor in sezonul 2012 al  campionatului national de dirt-track ( speedway ). Sportivii care participa: ( ordinea este alfabetica )
Alaturi de ei stau cei fara de care acest sport nu ar putea evolua in conditii optime.
Nikolai Manev - Bulgaria

Nikolai Manev - Bulgaria

Nelutu Soare - CSM Braila

Nelutu Soare - CSM Braila

Iancu Petre - CSTA Bucuresti

Iancu Petre - CSTA Bucuresti

Nicolae Raureanu - Vointa Sibiu

Nicolae Raureanu - Vointa Sibiu

Evident sunt mult mai multe persoane implicate in aceasta poveste ( sponsori , frati ,surori , parinti, prieteni ) si cu aceasta ocazie imi cer scuze in mod anticipat celor ce meritau sa fie mentionati in acest articol si nu se regasesc. Va asteptam cu drag  sa ne bucuram de un spectacol minunat maine ( 12 Mai 2012 ) pe stadionul municipal din Braila. Ei ( cei de mai sus din imagini ) sigur vor fi acolo!

About admin