Etapa a II - a Cupa MACEC - Polonia

In data de 15 august 2012, se va desfasura pe pista stadionului din Zielonej Górze, etapa a II -a a Cupei MACEC la Speedway. Alergatorii braileni, Toma Alexandru si Fanel...
In data de 15 august 2012, se va desfasura pe pista stadionului din Zielonej Górze, etapa a II -a a Cupei MACEC la Speedway. Alergatorii braileni, Toma Alexandru si Fanel Popa, vor fi prezenti la acest eveniment. Alaturi de ei vor participa si alergatori din Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Cehia si nu in ultimul rand din tara organizatoare, Polonia, care trebuie sa recunoastem este mare favorita la castigarea etapei. Trebuie amintit ca la start se vor prezenta si cei doi piloti din Ucraina care s-au clasificat pe primul si respectiv locul al III - lea la Cupa MACEC desfasurata la Braila. Primul din ei este Andrei Kobrin si cel de-al doilea este Stanislav Mielniczuk. Iata lista completa a pilotilor ce se vor alinia la startul competitiei:

 

1. Lukasz Kret (Polonia)

2. Stanislav Mielniczuk (Ucraina)

3. Adam Strzelec (Polonia)

4. Ondrej Smetana (Cehia)

5. Jan Mesiarik (Slovacia)

6. Norbert Magosi (Ungaria)

7. Lukasz Jankowski (Polonia)

8. Alexandru Toma (Romania)

9. Fanel Popa (Romania)

10. Patrick Nagy (Ungaria)

11. Milen Manev (Bulgaria)

12. Chevdar Chernev (Bulgaria)

13. Roland Benko (Ungaria)

14. Jan Halabrin (Slovacia)

15. Vaclav Milik (Cehia)

16. Andriej Kobrin (Ucraina)

17. Kacper Rogowski (Polonia)

18. Remigiusz Perzynski (Polonia)

 

Sa uram SUCCES reprezentantilor Romaniei la aceasta competitie si va lasam in compania unor secvente video care sa va introduca in atmosfera curselor de speedway desfasurate in Polonia.

 

link 1

 

link 2

 

link 3

About Nicusor