Calendarul competitional 2010 dirt-track romania

Saluture tuturor. Revin cu informatii privnd desfasurarea Campionatului National de Speedway din Romania pentru anul 2010. Asa cum era de asteptat, din cauza conditiilor meteo din ultimile saptamani Campionatul National de Speedway incepe ceva mai tarziu. Cursele se vor desfasura pe intreaga perioada a acestui an ele fiind suplimentate, prin decizia unanima a conducerii FRM-Speedway, cu inca doua etape. Asadar anul acesta ne vom delecta cu 6 etape de campionat full de speedway, o cupa a Romaniei, o cursa internationala cupa MACEC si doua memoriale Ghe. Voiculescu si Eugen Botezatu. Circuitul pe care se vor desfasura aceste curse va fi cel din Braila, pe stadionul municipal. Iata mai jos calendarul sportiv: 1. Cupa Romaniei / CNI j+s etapa I - 27.03.2010 - Braila 2. CNI j+s etapa III - 10.04.2010 - Braila 3. CNI j+s etapa IV - 17.04.2010 - Braila 4. CNI j+s etapa V - 04.09.2010 - Braila 5. CNI j+s etapa VI - 11.04.2010 - Braila 6. Cupa MACEC - 18.09.2010 - Braila 7. Memorial Ghe. Voiculesc/Eugen Botezatu - 18.09.2010 - Braila * pentru etapa IIa a CNI nu s-a stabilit inca o data. Revin cu info. in rest sportivii romani vor alerga pentru Romania la calificarile campionatului european seniori din Murek-Austria, la semifinalele campionatului european perechi din Rivne-Ukraina, la cupa MACEC din Polonia, Ungaria si Ukraina si la cupa Meissen din Meissen-Germania. Campionatul cat si restul curselor sunt organizate de catre cluburile sportive CSTA Bucuresti si CSA Braila impreuna cu FRM. Asteptam ca toti iubitorii acestui sport sa vina sa ia parte la cursele din Braila. Multumesc. Bogdan Voiculescu

6 thoughts on “Calendarul competitional 2010 dirt-track romania

  1. anul acest vor fi 6 etape? ma bucur foarte mult. sa speram ca presedintele consiliului judetean nu o sa mai faca pe nebunul si sa ne lase sa ne bucuram de acest minunat sport. ne vedem pe stadion.

  2. Ne bucuram nespus ca inca se mai organizeaza la Braila etapele Campionatului National, abia asteptam sa ne bucurati in continuare,cel putin baiatul meu este inebunit dupa dirt-track; eu la fel nu mai spun ca de cind eram mic si l-am vazut pe Pavel Ionel,Postolache Eugen,Soaita Marius,Ghibu Sorin si bineinteles pe regretatul Eugen Botezatu ( D-zeu sa-l odihneasca ),mi-a ramas la suflet sportul asta.Sa ne traiti si bafta multa !!

  3. Super!!!6 etape.imi place foarte mult acest sport il cunosc pe fiul lui popa fanica si daca nu era unchiul meu care sa cunoasca acest sport minunat eu nu stiam de el

  4. Ma baieti scuzati ca intervin am fost pe 27/03/2010 la stadion si nu a fost nimic nu sa tinut nimic stie cineva de ce?

  5. nu iti fie cu suparare @zyghy dar daca etapa de pe 27 nu s-a tinut .. cum au fost facute pozele de mai sus ? 🙂 vezi ultimul post cel cu galeria foto ..

    eu cred ca nu ai venit la ora potrivita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *