Etapa 1 Dirt Track 2011 - Braila - Galerie FOTO - partea 1

Va prezentam mai jos o galerie foto electrizanta de la evenimentul ce a avut loc in acest weekend la Braila. Locul 1 : Milen Manev Locul 2: Fanica Popa Locul 3: Alexandru Toma Ii multumim inca o data colaboratorului si colegului nostru Nicusor Lazarica care a reusit sa redea o parte din atmosfera de competitie in imaginile sale minunate.

 

4 thoughts on “Etapa 1 Dirt Track 2011 - Braila - Galerie FOTO - partea 1

  1. ce cauta bunicuta aceea printre acele fete tinere, frumoase si talentate?! mergi bunicuto si plimba-ti nepotelul prin parc..nu o mai face pe domnisorica la 50 de ani cu floricele prinse in par si cu pantalonasii strimit de-ti iese p(z)..in evidenta ! esti frustrata si ciudata rau bunicuto! pai asa imagine vrei sa faci tu acelei fundatii ? mergi de plateste la fisc impozitul pe profit ca ai cam ramas cod(o)asa!! dati-o afara pe bunicuta ca va face de ras mai oameni !

  2. as vrea si eu sa ma anscriu la dirt trak pt k ami plak f mult motoarele.as dori sa primesk un raspuns kt mai repede si mai sigur.eu am 15 ani,anvat an lps dar din kuza faptului k sunt fata nu ma primeste nimeni.ms

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *