Cine vrea sa distruga dirt-track-ul brailean

* desfiinţat la insistenţele oficialităţilor locale, pe 10 noiembrie 2010, reînfiinţat în aceeaşi zi la intervenţiile lui Constantin Dumitriu şi Viorel Balcan, dirt track-ul brăilean abia mai respiră * acum, preşedintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu, face tot posibilul ca să-l îngroape * sătul să lupte cu morile de vânt, vicepreşedintele FRM şi principalul sponsor al secţiei de la CSM vrea să se retragă * "Nu vreau să mai fiu huiduit pe banii mei", declară Nicu Niţă * el şi-a anunţat deja retragerea sprijinului pentru dirt track-ul brăilean, ceea ce echivalează, practic, cu desfiinţarea secţiei.   de aici

7 thoughts on “Cine vrea sa distruga dirt-track-ul brailean

  1. M-am bucurat prea mult anul acesta de reinfintarea sectiei de la Sibiu, iar acum nu-mi vine sa cred ca se discuta de inchiderea celei de la Braila.

    Prea multe "interese" si prea putine intentii buna in tara asta!

    Cred ca fiecare dintre noi care iubim acest sport, trebuie sa ne implicam mai mult. Acest sport minunat nu trebuie sa depinda de o singura persoana.

  2. Nu cred ca se va intampla acest lucru. Nu are puterea Bunea Stancu sa faca asa ceva! Sper ca domnul Nita Nicu sa nu-si retraga sprijnul!

  3. Sa de-a al de sus sa nu se stinga si echipa din Braila cum s-a intamplat cu atatea alte cluburi din tara ( IPA Sibiu, Vointa Sibiu, Steaua, Metalul, Petrolul Ianca, Aradul....). Ar fi pacat. Luptati cei care iubiti acest sport si implicati-va ! Cu ce puteti ajuta, ajutati, fiindca altfel o sa ne uitam doar pe you tube la acest sport.

  4. Nu l pierdeti pe Nicu Nita din acest sport pt ca sunt destui nebuni care vor sa desfinteze aceasta ramura sportiva.Asa fost si la Bucuresti si marelw nostru noroc a fost ca s a implicat Gigi Voiculescu ca altfel am fi fost de mult disparuti.Sa fiti sanatosi si fericit toti care iubiti si practicati acest sport.

  5. speram ca in iunie sa scapam de politicieni mitocani ,pe care nu-i itelege nimeni ,an actiunile lor meschine si sa avem reprezentanti care sa faca onoare si care sa promoveze sportul an braila la toate disciplinile.,an special dirt-trakul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *