Sectia de dirt track de la CSM isi continua activitatea

* "Publicul brăilean va putea asista în continuare la competiţiile programate pe Municipal", spune Nicu Niţă, prim vicepreşedintele FRM şi unicul sponsor la secţiei de dirt track de la CSM * Stelian Postolache a fost demis pentru lipsa de implicare în programul de pregătire a sportivilor *   de aici

3 thoughts on “Sectia de dirt track de la CSM isi continua activitatea

  1. Este de apreciat faptul ca la Braila, s-a pastrat "frumusetea" acestui sport in Romania, si cum era si firesc, Dl. Nita a revenit asupra deciziei. Insa pentru a face performanta, cred ca este nevoie de mai multa concurenta interna. Situatia arata cama asa:cei de la Bucuresti au ramas fara pista, cei de la Sibiu au pista dar din trei participanti, pe unul l-au suspendat (Daniel Dangl) si pe unul il tin pe tusa (Dan Marin) pentru ca nu a primit drept de participare (nu stiu exact de ce dar este cam comic). Solutia cred ca este revitalizarea si a altor centre cu traditie in acest sport: Arad, Ploiesti.

  2. Ma bucur pentru cei de la Braila ca vor continua. Ei au fost cei care au dus " flacara " acestui sport mai departe ani de-a randul, cu ajutorul d-lui Nita. Cat despre concurenta interna pentru cei care privesc de afara si nu sunt implicati direct, intr-adevar poate este comic. Faptul ca la Sibiu, "MAREA" speranta, a fost suspendata - DEFINITIV si IREVOCABIL, nu este o intamplare ci este urmarea propiilor lui fapte. Dan Marin este inca sub incidenta regulamentului FRM care spune ca nu ai voie intr-un an sa ai 2 licente la 2 cluburi diferite ( el a fost licentiat la CSTA la inceputul anului ). Dar Vointa nu este pe duca ( asa cum cred unii ) si va pregati o surpriza inca din etapa urmatoare care va avea loc la Sibiu in 20.08.2011. Mult succes tuturor.

  3. Prin cuvantul "comic" nu am vrut sa supar pe nimeni. Am vrut sa spun ca dupa toate probleme care sunt in acest sport, ciudat este ca unele vin parca unele din interior.

    Sincer, multumesc pentru explicatii.

    Pe 20 august o sa fiu pe stadion.

    HAI VOINTA!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *