Campionatul de speedway - Romania 2012

Începând din acest sezon, concursurile de dirt-track de la Brăila vor fi mult mai spectaculoase, susţine Niţă Nicu, iar prim-vicepreşedintele Federaţiei Române de Motocilism aduce şi argumente în acest sens. "După ce am luat iniţiativa de a organiza un campionat bilateral de dirt-track România - Bulgaria, alergători din alte două ţări şi-au experimat dorinţa de a concura împreună cu noi, cei din Ungaria şi cei din Austria. Cu ungurii situaţia este clară, cu ei s-a încheiat deja un acord, acum suntem în tratative cu austriecii şi cred că brăilenii vor putea asista la un patrulater foarte interesant. Va fi o competiţie aşa cum mi-o doresc eu, una de nivel european, cu 16 concurenţi la start şi cu 21 de manşe. La final, se va face un clasament general şi alte patru pe naţiuni", a explicat Nicu Niţă. continuarea aici

2 thoughts on “Campionatul de speedway - Romania 2012

  1. Eu cred ca este de bun augur. Calitatea tehnica a evenimentelor the speedway clar o sa creasca. Inseamna ca si concursurile de la Sibiu vor fi mai spectaculoase, insa daca participa si alte tari asta nu inseamna ca o sa avem la Braila si la Sibiu mai putine etape?

  2. Etapele se vor imparti intre cluburile din Romania si Bulgaria. Vor fi si etape de perechi asa ca la Sibiu vor fi cam 3 etape ( impreuna cu etapa de Cupa Romaniei care deschide sezonul de speedway 2012 ). Competitia va fi mai acerba decat anul trecut, asta e sigur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *