Oamenii din spatele castilor

In toate sporturile cu motor faptul ca sportivii poarta casca poate fi un neajuns pentru cei din tribune sau din fata televizorului. "Oare cine e asta ? Oare ce varsta are ? Oare cum arata ?" sunt intrebari pe care le aud la fiecare cursa de dirt-track la care am ocazia sa merg. In afara celor care sunt implicati direct in viata sportiva , lumea nu cunoaste oamenii din spatele castilor. Motospeed.ro va propune o scurta incursiune vizuala cu prim-planuri ale celor ce ne vor incanta cu prestatiile lor in sezonul 2012 al  campionatului national de dirt-track ( speedway ). Sportivii care participa: ( ordinea este alfabetica ) Alaturi de ei stau cei fara de care acest sport nu ar putea evolua in conditii optime.
Nikolai Manev - Bulgaria
Nikolai Manev - Bulgaria
Nelutu Soare - CSM Braila
Nelutu Soare - CSM Braila
Iancu Petre - CSTA Bucuresti
Iancu Petre - CSTA Bucuresti
Nicolae Raureanu - Vointa Sibiu
Nicolae Raureanu - Vointa Sibiu
Evident sunt mult mai multe persoane implicate in aceasta poveste ( sponsori , frati ,surori , parinti, prieteni ) si cu aceasta ocazie imi cer scuze in mod anticipat celor ce meritau sa fie mentionati in acest articol si nu se regasesc. Va asteptam cu drag  sa ne bucuram de un spectacol minunat maine ( 12 Mai 2012 ) pe stadionul municipal din Braila. Ei ( cei de mai sus din imagini ) sigur vor fi acolo!

12 thoughts on “Oamenii din spatele castilor

  1. BRAVO!!! f frumos prezentati...lumea trebuie sa-i cunoasca pe acesti barbati curajosi...BRAVO!!!

  2. Aveti poze si cu cei vechi? Botezatu,Scarlet, Puravet,Postolache,Ghe.Marian,Gaspar,Sofran,Ghibu.........

  3. felicitari pt munca pe care o faci ,ma bucur f mult pt pasiunea pe care o ai pt dirt-trackul din romania,este o idee f buna cu pozele care leai facut,bafta in continuare,salutari la toti oameni de sufletsi cu inima mare pt acest sport,in special salutai si ureazale toate cele bune fostilor mei colegi si antrenori ,care vad ca inca mai sint implicati in sport.Multe salutari si bafta din Australia.Cu multa stima si respect pt acest sport

  4. @dan bogdan Multumim pentru cuvintele de lauda , suntem o echipa de 3 tineri pasionati de acest sport. Vom continua sa sustinem miscarea dirt-trackista din Romania atata vreme cat ea va exista.

  5. @ admin. Munca voasta nu este in zadar. Voi va aduceti direct contributia la dezvoltarea acestui superb sport. Poate in decurs de 5-6 ani o sa ajunga la nivelul la care a fost. Fiti siguri ca sunt multi cei ce apreciaza efortul vostru. Pentru mine acest site reprezinta singura sursa de informatie (in afara de ce mai aud cand merg la stadionul Vointa sa vad antrenamente). Trebuie sa recunosc ca vizitez site-ul aproape zilnic. Succes!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *