Antrenament Marin Daniel - CSTA Bucuresti

Sambata seara a avut loc antrenamentul tanarului sportiv bucurestean Marin Daniel, legitimat la clubul bucurestean CSTA Bucuresti. Precum o parte din voi stiti deja odata cu inchiderea stadionului Metalul sportivii de la Bucuresti au ramas fara posibilitatea de a se antrena in mod regulat ( ca cei de la CSM Braila ). Unul dintre locurile unde acestia se antreneaza este stadionul Vointa din Bucuresti.

 

Antrenamentul a inceput in jurul orei 18:30 dupa o zi plina de munca pentru minima reabilitare a pistei. Tanarul sportiv ajutat de o trupa de prieteni , familie si sustinatori au facut tot posibilul ca antrenamentul sa aiba loc in cele mai sigure conditii oferite de aceasta pista de la Bucuresti.

 

motospeed.ro saluta evenimentul si dorinta de performanta dovedita de Marin Daniel.

 

Chiar daca lumina precara, praful de pe pista , iarba inalta de pe stadion nu au fost in favoarea fotografilor motospeed.ro va prezentam mai jos o frumoasa galerie de la acest eveniment.

 

Ii uram succes sportivului care va alerga sambata in inaugurarea campionatului national pe perechi ce va avea debutul sambata , 30 iunie , pe pista de la Vointa din Sibiu.

2 thoughts on “Antrenament Marin Daniel - CSTA Bucuresti

  1. Daca stiam ca e antrenament in Bucuresti veneam in mod sigur! Poate data viitoare ne anuntati si pe noi din timp. Este singura noastra posibilitate de a vedea asa ceva la Bucuresti! Succes Dane!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *