Etapa 2 - Sibiu - Photo Teaser

6 thoughts on “Etapa 2 - Sibiu - Photo Teaser

  1. conform calendarului de pe facebook nu am mers pe stadion sambata la sibiu, ci pe 9 ar fi trebuit sa fie etapa 2. dar oricum, la cum alearga astia nu am pierdut multe

  2. De ce lasi sa se vada ca te-ai ofticat? Tu esti baiat mare si o sa te prinzi tura viitoare cand e etapa. Si referitor la "cum alearga astia" parerea mea este ca ai pierdut foarte multe!

  3. ok. sunt ofticat. dar data trecuta chiar a fost plictisitor. multe trante, si cam totdeauna castiga doar unul si acelasi: manev. nu am nimic cu el sau cu cetatenia lui, din contra, daca ar mai venii si altii, poate ar mai fi multa actiune, mai multa provocare. manev asta nu prea are adversar. si cand auzi cum deceleraeza motoarele in primul viraj, stii ca fa fi o mansa lunga. ai observat cat de mult le trebuie unor concurenti pana isi ridica piciorul cu talpa de fier? asta e un sport dur (rip lee richardson), unde trebuie sa te concetrezi constant, sa iei decizii rapid, nu e crusing. odata strigau niste pensionari din spatele meu in tribune la un concurent ramas foarte in urma: ia-ti o bicicleta. spirit competitional, de asta e nevoie. dar in fine. e un cerc vicios: daca nu concurezi nu vei acumula nici experienta, si uite asa mai departe. sper ca data viitoare sa nu lipsesc. poate stiu si eu chiar va fi interesant.

  4. Din pacate doar Milen Manev e un profesionist in adevaratul sens al cuvantului.L-am vazut in cateva concursuri si este un sportiv desavarsit.Ai nostri ar trebui sa ia exemplu de la el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *