Sibiu - campionatul national de dirt-track perechi - etapa 1 - foto 2

6 thoughts on “Sibiu - campionatul national de dirt-track perechi - etapa 1 - foto 2

 1. Din pacate dle Marian Huc aceasta informatie nu este in totalitate adevarata.
  Site-ul federatiei nu este actualizat la zi.
  Etapa la care faceti referire a fost initial mutata pe stadionul de la Braila. Acest lucru a fost anuntat si pe stadion la etapa de perechi la care tocmai ce am asistat la Sibiu.

  Ulterior s-a revenit asupra deciziei si drept urmare Etapa de individual aflata in discutie se va disputa pe 14 Iulie pe stadionul municipal din Braila.
  Pe data de 21 iulie tot pe stadionul municipal din Braila va avea loc etapa nr 2 din campionatul national de perechi.

  motospeed.ro este cel mai actual site pentru aceasta nisa sportiva in Romania.

 2. Oameni buni, nu va mai uitati pe site-ul FRM la programul competitional ptr. ca e varza. De la inceputul anului de cand a fost afisat programul competitional (si ala era provizoriu) nu s-a mai facut nici un update.
  Cel mai in masura, cel mai in miezul problemei si cel mai bine pus la punct site ptr. acest sport pe care-l iubim este clar si fara indoiala motospeed.ro. AICI gasiti noutatile si modificarile care apar in programul competitional la dirt-track. Multa bafta in continuare motospeed! si tineti-o tot asa.

 3. Din pacate la Sibiu nu vor mai fi etape din campionatul national anul acesta dle Marian Huc.Asteptam un Open international in toamna !

 4. Se pare ca etapa a III - a din campionatul intern se va desfasura in data de 04 august, la Braila, incepand cu ora 17.00. Tot la Braila, in data de 05 august, incepand cu ora 09.00, se va desfasura etapa a II - a a campionatului intern de perechi. Inca nu e nimic sigur. Voi reveni cu detalii si cu confirmarea curselor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *