Finala Seniori Individual 1987 - IPAS Sibiu

Finala Seniori Individual 1987 - IPAS Sibiu. motospeed.ro va supune atentiei o filmare absolut inedita (si probabil unica) a finalei seniori 1987 disputata pe stadionul IPAS din Sibiu.

 

Dintre alergatori veti putea sigur recunoaste pe Sorin Ghibu, Alexandru Toma, Marian Gheorghe, Florel Ungureanu, Nicki Puravet, Toni Hack, Stelian Postolache, Marius Soaita, Mircea Agrisan si multi altii din generatia de aur a dirt-track-ului romanesc.

 

Ei sunt cei ce au scris istorie in acest sport in Romania! Le multumim pentru acest lucru!

6 thoughts on “Finala Seniori Individual 1987 - IPAS Sibiu

 1. Da. Ce vremuri.Aveam si noi manse disputate fara ca primul sa-l ajunga cu un tur pe ultimul clast.Aveti ceva si cu sau despre Eugen Botezatu?Cupele erau foarte urate atunci.

 2. Imi aduc aminte de aceste zile minunate......vremuri de neuitat.Rog din tot sufletul pe cel (cea) care are un nr de tel de la Nicolae Puravet,am cautat pe facebook,prin prieteni,dar fara nici un rezultat din pacate.Am fost acum 4 ani in Romania,l-am intrebat pe Nicu Nitza,dar nu mai are nr lui Nicki(sau poate nu vrea sa mi-l dea) Ma numesc Auras am fost fff bun prieten cu Nicki Puravet,sunt brailean.De fiecare data cand aveau concurs la noi in oras eu eram prezent acolo,langa ei,langa toti din acea generatie.Multumesc din tot sufletul celui(a) ce imi poate da o relatie despre Nicki! Salutari celor ce ma cunosc!!!

 3. Pt. dl. Auras,
  Daca nu este prea tarziu
  NIKI PURAVET
  8606 W PAPAGO ST
  TOLLESON, AZ 85353
  Phone: 623-341-6766
  Fax: 623-478-0374

  Daca vorbiti cu el sa-i transmiteti salutari din Arad, Florin Rob.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *