In zilele de 15 si 16 septembrie, pista stadionului municipal Braila, va gazdui ultimele doua etape, una de individual si una de perechi, din campionatul national de speedway. Astfel, in data de 15 septembrie, incepand cu ora 16, se va da statul etapei a IV - a in care vor fi stabiliti campionii nationali la individual, atat la juniori cat si la seniori. In 16 septembrie, incepand cu ora 11, etapa a III - a isi va stabili campionii nationali la perechi. "In mare, programul este stabilit, sambata, 15 septembrie, de la ora 16.00 va avea loc ultima etapa la individual, a doua zi, de la ora 11.00 se va da batalia finala pentru podiumul de la perechi. Avand sprijinul brăilenilor, buni cunoscatori ai fenomenului dirt-track, sper sa obtinem patru medalii la seniori si una la juniori", a declarat Dumitru Aurel Blanaru, directorul CSM Brăila. Va asteptam in numar cat mai mare in tribunele stadionului municipal sa va incurajati favoritii si sa sustineti acest minunat sport.

 

Astazi, dupa ora 16, se vor desfasura antrenamente in vederea pregatirii competitiei din data de 15 si 16 septembrie. Va astepam.

10 thoughts on “Speedway la Braila

  1. Nicusor era bine daca se anuntau si antrenamentele ceva mai din timp pentru ca esti singura sursa de informare privind acest fenomen sportiv la Braila.

  2. Antrenamentele sunt sigur ca se tin cu cel mult o zi inainte de desfasurarea lor. Sunt multe necunoscute care trebuiesc lamurite inainte de a se tine un antrenament, de aici si incertitudinea postarii unei date corecte a desfasurarii lor.

  3. Va fi o etapa de perechi cel mai probabil in 06.10.2012. Va fi etapa a IV de perechi si ultima. Stabilirea datei de concurs este inca in discutie deoarece mai multi sportivi (de la CSM Braila si sportivii bulgari ) sunt angrenati in cateva concursuri internationale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *