Etapa a IV - a din Campionatul National de Speedway - Sibiu 7.10.2012

Pista stadionului CS Vointa Sibiu a gazduit duminica, 07 octombrie 2012, ultima etapa din Campionatul National de Speedway, etapa de perechi, cat si cele doua memoriale: Memorialul Gheorghe Voiculescu si Eugen Botezatu. La startul competitiei s-au aliniat binecunoscutele cluburi din Romania: CSM Braila, CSTA Bucuresti, CS Vointa Sibiu si BFM Bulgaria.

In deschiderea competiei, www.motospeed.ro a acordat, in numele iubitorilor de speedway, cate o diploma si o medalie tuturor alergatorilor care au participat in anul competitional 2012 in cadrul Campionatului Intern de Speedway.

Clasamentul final al etapei a IV - a a aratat astfel: locul I a fost ocupat de echipa formata din Sorin Popa / Stefan Popa (Ionut Luntraru), CSM Braila 2 cu 28 puncte. Locul al II - lea a fost ocupat de echipa Alexandru Toma / Fanel Popa (CSM Braila 1) cu 24 puncte iar ultima treapta a podiumului a fost ocupata de echipa CS Vointa Sibiu, formata din Daniel Dangl / Florel Ungureanu / Nicolae Dragoman cu 21 puncte. In urma acestei etape au fost decernate si titlurile de campioni nationali pe anul 2012 la perechi. Astfel, titlul de campion national a revenit echipei CSM Braila formata din Alexandru Toma / Fanica Popa, vicecampion nationali, echipa Sorin Popa / Stefan Popa (Ionut Luntraru), locul al III - lea revenind echipei CS Vointa Sibiu, Daniel Dangl / Florel Ungureanu / Nicolae Dragoman.

In cadrul Memorialului Gheorghe Voiculescu s-au acordat 2 cupe, una pentru juniori si una pentru seniori. La juniori clasamentul a fost: 1. Daniel Dangl 2. Popa Sorin 3. Mihai Mehedintu 4. Florin Barabasu. La seniori: 1. Milen Manev 2. Toma Alexandru 3. Fanel Popa 4. Stefan Popa.

Memorialul Eugen Botezatu a fost castigat de Milen Manev urmat de Alexandru Toma, Fanel Popa si Eugen Iancu.

2 thoughts on “Etapa a IV - a din Campionatul National de Speedway - Sibiu 7.10.2012

  1. Azi, 09.12.2012, pe http://www.frm.ro, la intrebarea "Care este ramura moto care va atrage cel mai mult?" am bifat pentru ramura "Dirt-track" votul cu numarul 7000. Cred totusi ca ferderatia se implica prea putin in acest sport, care de mai bine de un an ocupa primul loc in topul preferintelor iubitorilor de speedway.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *